Reference ugradnje centralnih sistema za usisavanje

Imamo 20 - godišnje iskustvo u savetovanju, prodaji i ugradnji centralnih sistema za nove i izgrađene objekte, za porodične kuće i poslovne zgrade. Mnogi kupci iz zemlje i inostranstva su nam ukazali poverenje. Obratite nam se, zatražite ponudu, živite zdravo. Na ovim stranama vam prikazujemo neke od najreprezentativnijih ugradnji u raznim područjima - od najjednostavnijih stambenih kuća, pa sve do kompleksnih industrijskih sistema.

Objekti za stanovanje

Podni đubravnik u kuhinji Centralna usisna jedinica montirana na balkonu stana U stambenom objektu je moguća montaža usisne jedinice na balkonu. U garažu ugrađena usisna jedinica, koja zbog samostalnog odvoda ne iziskuje tako reći nikakvo održavanje.

Poslovni objekti

Profesionalna serija centralnog usisivača sa automatskim odvodom. Profesionalni (vodeni) centralni sistem za usisavanje sa dodatnim motorom i automatksim odvodom na turističkoj farmi (apartmani) u mlekari u Galiciji u Žalcu Usisavanje poda u frizerskom salonu u Ljubljani u bilo kom radnom mestu predstavlja značajnu uštedu u vremenu čišćenja. Industrijski sistem za usisavanje (mobilan za upotrebu viljuškara) za usisavanje/čiščenje u čeličani. Centralni sistem za usisavanje u veterinarskoj klinici u Celju. Centralni sistem sa više separatora za potrebe održavanja čistoće u tzv. Industrijski centralni sistem za usisavanje sa većim brojem separatora za potrebe održavanja čistoće u tzv. Vodeni centralni sistem za usisavanje u servisnoj radionici u Ljubljani. Usisna pumpa za sistem centralnog usisavanja servisne radionice u Ljubljani. Centralni sistem  za suvo usisavanje u servisno-mehaničkim radionicama u Ljubljani. Industrijski centralni sistem u mehaničkoj radionici. Centralni sistem sa automatskim odvodom, koji omogoćuje kako suvo tako i mokro usisavanje. Uređaj za suvo usisavanje, ugradjen u poslovni objekt za potrebe čiščenja poslovnih prostorija.
U stambenom objektu je moguća montaža usisne jedinice na balkonu.
U stambenom objektu je moguća montaža usisne jedinice na balkonu.
Drainvac: Powerful cleaning - Powerful results




Obično ili centralno usisavanje? Saznajte prednosti centralnog sistema usisavanja


Vpis na mailing listo
To polje pustite prazno: