19.11.2011 | Batimat Pariz - najveći tehnički sajam u regiji

DRAINVAC obezbeđuje primat među renomiranim proizvođačima centralnih sistema za usisavanje


I ovogodišnji sajam Batimat u Parizu je uz ostala tehnička rešenja ponudio celoviti uvid u novosti među proizvođačima centalnih sistema za usisavanje u svetu. Zbog tradicionalne povezanosti Francuske i Kanade  na sajmu je na jednom mestu moguće sresti baš sve bitne proizvođače, čak i one preko bare.  

Kanadski DRAINVAC je i ovom prilikom pokazao izuzetnu tehničku dovršenost svih produkata, pre svega vodene centralne usisivače sa samostalnim odvođenjem u kanalizaciju koji još uvek ostaju JEDINI U SVETSKOM MERILU. Od novosti potrebno je istaći snažnije motore (serija DF1A150) slovenačkog porekla (DOMEL) , revizioni otvor, bolju elektroniku i savremeniji dizajn.  

 

Jedini u svetskom merilu – skoro 30 godina!


Još od 1982. god. kada je osnivač DRAINVAC predstavio na tržištu profesionalne usisivače koji usisano smeće i prašinu kvase vodom i onda jednostavno odvode u kanalizaciju, kanadski DRAINVAC ostaje vodeći proizvođač usisivača ove vrste sa (100%) efikasnošću filtracije.  

Rešenje se iz profesionalne upotrebe preselilo i na domaćinstva, zato možemo danas sa radošću da ponudimo kupcima isprobane i efikasne produkte sa dugogodišnjom tradicijom.




Drainvac: Powerful cleaning - Powerful results




Obično ili centralno usisavanje? Saznajte prednosti centralnog sistema usisavanja


Vpis na mailing listo
To polje pustite prazno: