Pravno obaveštenje - uslovi

Odricanje od odgovornosti (Disclaimer)

Imajte u vidu da je materijal na ovom sajtu isključivo u informativne svrhe. Firma VACSI Srbija d.o.o. će nastojati da redovno ažurira informacije na sajtu, ali ne možemo da garantujemo za njihovu tačnost u svakom trenutku. VACSI Srbija d.o.o. ne prihvata odgovornost za probleme koji proističu iz korišćenja ovog sajta ili linkova ka drugim sajtovima.

Upozorenje o neovlašćenoj ili neodgovarajućoj upotrebi

Iz bezbednosnih razloga, kao i radi obezbeđivanja nesmetanog korišćenja svim korisnicima VACSI Srbija d.o.o. koristi programska rešenja za praćenje poseta / prometa i identifikacije neovlašćenog pokušaja postavljanja ili menjanja podataka ili drugih načina prouzrokovanja štete. U slučaju ovlašćenih pravnih pitanja u skladu sa svim relevantnim zakonskim procedurama, informacije iz ovih izvora se koriste za identifikaciju takvih pojedinaca.

Spoljni linkovi

Kao pogodnost, neke web stranice ili podstranice VACSI Srbija d.o.o. omogućavaju povezivanje sa drugim sajtovima. VACSI Srbija d.o.o. ne snosi nikakvu odgovornost za dostupnost ili sadržaj ovih eksternih sajtova, niti garantuje  za proizvode, usluge, informaciJe koje nude navedeni sajtovi.

Neočekivani oglasi

Ukoliko tokom posete našeg web sajta, vaš web pretraživač otvara neočekivane oglase - ovi oglasi su verovatno izazvani od strane drugih sajtova koje ste posetili ili drugi softver koji Je instaliran na vašem računaru. VACSI Srbija d.o.o. ne odobrava  ne preporučuje proizvode ili usluge koje se prikazuje kroz iskačuće/ neočekivane oglase prilikom posete našeg sajta.

Autorska prava (Copyright)

Ovaj sajt sadrži materijale koji su zaštićeni autorskim pravima (copyright). Na sve ove materijale VACSI Srbija d.o.o. zadržavaju prava reprodukcije ili redistribucije. Od svih osoba koje reprodukuju ili redistribuiraju ove informacije se očekuje da poštuju uslove i obaveze koje zahteva autor ili nosioc autorskog prava. Takvi materijali su zaštićeni,  ali se u skladu sa propisima o autorskim pravima, mogu citirati i koristiti u nekomercijalne svrhe, što generalno dozvoljava njihovo korišćenje u obrazovanju, učenju, istraživanju i  izveštavanju.

Politika privatnosti i zaštita podataka

Firma VACSI Srbija d.o.o. se obavezuje da će štititi vašu privatnost. Veše podatke nećemo otkrivati trećim licima i da ćemo učiniti sve što je potrebno da ne bi došlo do njihove krađe i zloupotrebe.

Ukoliko kupujete u online prodavnici, moramo imati od vaših informacija imati i vašu adresu i broj telefona. To nam omogućava da nesmetano izvedemo proces konačnog sprovođenja vaše narudžbe (isporuke), i da vas lako obavestimo o svim eventualnim promenama prilikom naručivanja.

Vaši podaci će se povremeno koristiti samo da vas obavestimo o značajnim promenama, novim uslugama i specijalnim ponudama na našem sajtu, za koji možemo sa sigurnošću reći da predstavljaju relevantne informacije. Ako takva informacije ne želite primati, obavestite nas o tome putem e-maila.

Obavezujemo se da će podaci ostati u potpunosti u vlasništvu VACSI Srbija d.o.o. Nećemo ih objavljivati, prodavati ili razmennjivati sa bilo kojom drugom institucijom, pravnim ili fizičkim licem.

Korišćenjem našeg sajta slažete se sa korišćenjem podataka na način i u gore opisanim okolnostima. U slučaju promene uslova i pravila, bićete blagovremeno o tome obavešteni.

Bezbednost

Na našem sajtu se koristi nekoliko bezbednosnih sistema zaštite, koji pružaju adekvatnu zaštitu od gubitka, zloupotrebe ili neželjenih promena podataka.

Primer instalacije

Vpis na mailing listo
To polje pustite prazno: