13.08.2010 | Prezentacija aktivnosti VACSI d.o.o. i novosti na sajmu MOS 2010 u Celju

Kompanija VACSI d.o.o. prodaje i ugrađuje centralne sisteme za usisavanje najvišeg kvaliteta za kućnu i poslovnu upotrebu, kao i industriju. Usluge ugradnje vrše naši, kao i monteri po ugovoru.

Preko svojih poslovnih partnera ili sopstvene kompanije vršimo distribuciju svim tržištima bivše Jugoslavije. Mi smo generalni zastupnik za kanadske, američke i švedske proizvođače kvalitetne opreme sa dugogodišnjim iskustvom i brojnim referencama.

Možete nas naći u hali H. (št. 01)
Više informacija na www.vacsi.si

Deo aktivnosti posvećen industriji - Na ovogodišnjem sajmu u Celju (MOS 2010) premijerno ćemo predstaviti posebnu seriju prenosnih "Heavy-duty" industrijskih usisivača na prikolici - " Hurricane " za najteže zadatke u industriji - to je prva demonstracija u Evropi, tako da očekujemo puno interesovanja među kupcima, kao i one koji su zainteresovani za iznajmljivanje. Možete nas naći na spoljnoj izložbi.
Više informacija na www.industrial.vacsi.si

Industrijski usisivač na prikolici - Hurricane (izložen) Industrijski usisivač na prikolici - Hurricane (izložen)

Industrijski usisivač na prikolici Hurircane (u radu) - omogućava usisavanje i transport većih količina raznovrsnih materijala, poput peska, kamenja, mokrih nečistoća... Industrijski usisivač na prikolici Hurircane (u radu) - omogućava usisavanje i transport većih količina raznovrsnih materijala, poput peska, kamenja, mokrih nečistoća...
Drainvac: Powerful cleaning - Powerful results




Obično ili centralno usisavanje? Saznajte prednosti centralnog sistema usisavanja


Vpis na mailing listo
To polje pustite prazno: